Bu Blogda Ara

Sinemaları birde Cinek' in gözlerinden görmeye Hoş Geldiniz ...

Biz kimiz ki bir 'Harry Potter' ı hayal eden J.K. Rowling olalım yada bir 'Avatar' ı bir 'Terminatör' ü kurgulayan James Cameron olalım diyorsanız artık bunu demeyi bırakın bir kenara atın bunu ve türevleri düşünceleri o insanlarda sıradan bizlerden farkı olmayan kişiler tek farkı onlar düşüncelerini serbest bıraktılar, hayal güçlerini özgür bırakıp onu yetiştirdiler. İnanıyorum ki aramızda hayal gücünü kağıda dökemeyen çekinen yorumlarının eleştirilerinin bir önemi olmadığını düşünen çok insan var artık özgür bırakın hayal gücünüze dizgin vurmayın...

17 Mart 2010 Çarşamba

The Bounty Hunter/ Ödül Avcısı

Konu&Yorum Karışık
Konu yorum karışık çünkü filmi izlemedim sizde izlemediniz :) ee sen gittin Prince of Persia filmine izlemeden yorum yaptın o ne iş diyebilirsiniz bende size şöyle söylerim çünkü her serisini defalarca oynadım artık filmin içinden bir karakter gibiyim:) neyse Pers Prensi tutkumu başka filmlerin içinde ele almam yanlış bir şey sanırım.
Bounty Hunter; fragmanı ilk izlediğimde aklıma direk Mr. & Mrs. Smith geldi tek fark filmimizde Jennifer Aniston da eşi gibi gizli bir ajan veya bir ödül avcısı değil sadece muhabir ve onu yakalamakla görevlendirilmiş eski eşi Gerard Butler ise bu işten çok zevk alacağa benziyor. Çift bu hırsız-polis kovalamaca sında yakınlaşıp eski sorunları üzerinde durabilecekler ve karşılarına çıkan sorunları beraber çözeceklerdir. Çok eğlenceli ve çok hareketli bir filme benziyor kesinlikle sinemada fragmanı izlerken bu filme gidilir dediğim filmlerdendir o yüzden sizlerinde izlemesini tavsiye ediyorum.Zaten filmde Gerard Butler oynuyor son yılların en sevilen filmlerinde oynayan en sevilen oyuncu yanına da Jennifer Aniston'ın sempatik tavırları ve güzelliği katılınca filmin tadına doyum olmayacağına eminiz.Şimdilik 3 dklık fragmandan çıkardıklarımız bu kadar Bounty Hunter'ın gösterim tarihinin ilk gecesi yorumlarımızı yazmak ve sizlerle değerlendirmek üzere. Hoşçakalın.

Oyuncular
Gerard Butler
Jennifer Aniston
Christine Baranski

Yönetmen
Andy Tennant

Yapım
2010-ABD

Gösterim Tarihi
23 Nisan 2010




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder